BILSTEIN стипендії для студентів курсу «Автомеханік – діагност»  Центру професійної освіти Боско

Минулого року thyssenkrupp Bilstein GmbH вперше взяв участь у програмі львівського Центру професійної освіти Св.І. Боско «Подаруй стипендію студенту». Тоді стипендіатами BILSTEIN cтали Костя Молокус та Данило Заблоцький, студенти 1-го курсу «Автомеханіка». Обидва юнаки успішно закінчили 1 курс та були рекомендовані своїми наставниками-викладачами Центру Боско на отримання стипендій BILSTEIN і на 2-му завершальному курсі навчання.

Нам сподобалось “відкривати двері” до омріяної професії разом з Центром Боско. 

Тож у новому навчальному році 2023-2024 Bilstein має вже чотирьох стипендіатів.

До наших другокурсників додалися ще два першокурсники: Микитчук Роман та Стебівка Микола, педрада Боско обрала юнаків за результатами вступних іспитів та співбесіди.

Урочисте вручення стипендій відбулося 1 вересня після традиційної святкової Божественної Літургії у церкві Покрови Пресвятої Богородиці, де зібрались студенти усіх професійних спеціальностей Центру Боско, батьки та родичі, викладачі, благодійники та друзі БОСКО.  Це була дуже піднесена та зворушлива подія для всіх присутніх.

Навчання розпочалося з традиційним Першим уроком «Я, ми та Україна»

«Вчимось, віримо, перемагаємо!»

Сьогодні це гасло Професійного центру Боско, як ніколи, відповідає викликами часу.  І нам важлива можливість підтримати юнаків та дівчат на шляху до професії.  На базі 9-11 класів у БОСКО готують фахівців чотирьох спеціальностей: автомеханіків, IT-спеціалістів, столярів та кухарів. Студенти центру не лише навчаються але й не менше 20 годин на семестр присвячують волонтерству.

Окрім навчальних аудиторій та класів тут є власний навчально-технічний комплекс разом з сучасною станцією технічного обслуговування автомобілів.  Серед партнерів та друзів  БОСКО автосервіси Toyota та Аudi, де студенти під пильним оком професіоналів проходять практику та стають майстрами.

BILSTEIN вже долучається до навчального процесу своїми семінарами та тренінгами, розвиває співпрацю з Центром та спілкування з його вихованцями та випускниками. 

Закликаємо і наших колег – небайдужих спеціалістів галузі оригінальних технологій запчастин та автосервісу долучатися до доброї справи Центру Боско. 

 

Leave a Comment