OФРОУД АМОРТИЗАТОРИ ДЛЯ JEEP GRAND CHEROKEE III ТА JEEP COMMANDER

Майстрами бездоріжжя вважаються джипи усіх мастей. І навіть такі комфортабельні моделі з цієї стайні, як Grand Cherokee III (WH, WK,  2004 – 2011 років) та Commander (XK, XH,  2005 – 2010 років) вражають своєю ефективністю на бездоріжжі. Семимісний Jeep Commander,  приваблює не лише більшою, як для позашляховика, кількістю місць, але й своєю придатністю до бездоріжжя, що є винятковою за стандартами SUV. А вихід Grand Cherokee, створеного на базі меншого Jeep Cherokee, у 1992 році, взагалі кинув виклик Ford Explorer.

Та додати ще більше потужності завжди можливо. Саме тому BILSTEIN пропонує різні опції у своєму асортименті для подальшого покращення ефективності підвісок Jeep Grand Cherokee та Commander – як на дорозі, так і на бездоріжжі.

Офроуд амортизатори  BILSTEIN B6 4600 для Jeep Grand Cherokee та Commander

Для модернізації підвісок обох цих моделей BILSTEIN пропонує потужні офроуд амортизатори BILSTEIN B6 4600.  Вони призначені для покращення керованості як на на бездоріжжі, так і на дорозі. Їх ідеальна узгодженість в системі зменшує неконтрольовані рухи високого кузова, характерні для позашляховиків і пікапів. Разом з тим підвищується точність кермування та потужність, витривалість підвіски, що забезпечує кращий контроль автомобіля, більш впевнене і безпечне керування, кращий контакт та зчеплення з дорогою.

Офроуд амортизатори BILSTEIN B8 5100 для Jeep Grand Cherokee та Commander

BILSTEIN B8 5100, у свою чергу, є ідеальним офроуд амортизатором для збільшеного дорожнього просвіту та оптимального зчеплення з дорогою.  Завдяки потенціалу «подовженої» конструкції ці амортизатори  ідеально поєднується з комплектами для ліфту підвіски. У Grand Cherokee і Commander це може досягати 50 міліметрів. Однотрубна технологія BILSTEIN і запатентована система регресивних клапанів BILSTEIN B8 5100 спеціально розроблені саме для таких викликів.

Працює без пилозахисного ковпака?

Саме так.  І майстра може здивувати той факт, що передні амортизатори для цих моделей Jeep BILSTEIN постачає без пилозахисного кожуха чи ковпака. Адже зазвичай ця деталь є в кожному автомобільному амортизаторі і мала б, звісно, бути на амортизаторі позашляховика, чи не так?

Пояснює Райнер Попіол, керівник Академії BILSTEIN:

Справа в тому, що у обох цих моделях інженери  Chrysler відмовилися від додаткових пилозахисних засобів ще в оригінальному обладнанні, тобто в оригіналі від Jeep теж жодних захисних кожухів, ковпаків чи манжет. Завдання вирішено конструктивно в інший спосіб. Тож і амортизатори BILSTEIN для Jeep Grand Cherokee і Commander на передню вісь також постачаються без пилозахисних кожухів, тож монтуйте їх без  вагань”.

Потужні амортизатори BILSTEIN B6 для Jeep Grand Cherokee

Для Grand Cherokee є ще амортизатори BILSTEIN B6.  Тут йдеться не про амортизатор категорії «офроуд» у BILSTEIN, а саме про вдосконалену версію для серійної заміни, тобто для ремонту оригінального обладнання. Вища потужність BILSTEIN B6 забезпечує більше зчеплення, точнішу керованість, оптимальний контакт та підвищену стабільність на дорозі у повсякденній експлуатації транспортного засобу. Разом з тим зменшуються неконтрольовані рухи, притаманні транспорту з високим центром ваги. Також кожен, хто часто користується своїм джипом для буксирування різного роду причепів,  може розраховувати на покращену керованість і підвищену безпеку керування. Що, звісно, також стосується і амортизаторів «офроуд»-категорії:  BILSTEIN B6 4600 і B8 5100.

Коротко про технології, виробництво і наявність:

Варто зауважити, що у випадку з Jeep Grand Cherokee та Commander в усіх перелічених вище серіях амортизаторів: BILSTEIN B6, BILSTEIN B6 4600 і BILSTEIN B8 5100, використана саме потужна однотрубна технологія амортизаторів з усіма її перевагами при експлуатації в умовах бездоріжжя.   Ці серії thyssenkrupp Bilstein виробляє на своїх заводах в США, Мексиці та Німеччині. Здебільшого тут усе за логікою ринкового призначення моделі: BILSTEIN B6, BILSTEIN B6 4600 для версій-моделей призначених для європейського ринку – на німецьких заводах; BILSTEIN B6 4600 для моделей призначених для американського ринку – у США та Мексиці; а серія BILSTEIN B8 5100 виробляється переважно в США.

 Усі серії сьогодні вже представлені в європейському онлайн-каталозі BILSTEIN і доступні до замовлення для європейського споживача!

Щоправда через специфіку популярності офроуд теми: попит, локалізацію виробництва, технологічну ексклюзивність та економічну доцільність виробнику складно забезпечити їх постійну наявність на складі в Європі одночасно для всіх моделей «европейців» та «американців». Тому виконання замовлення може тривати довше (іноді значно), ніж амортизаторів інших серій.

Українським споживачам, офроуд-фанатам варто знати, що з’ясувати можливість, зробити замовлення та придбати такі амортизатори у надійний спосіб можна через офіційних українських дистриб’юторів BILSTEIN.

Для зручності офроуд спеціалісти можуть завантажити

  американський пдф-каталог по офроуд-програмі BILSTEIN  

  український пдф-каталог по офроуд-програмі BILSTEIN