ТРИ СТИПЕНДІЇ ВІД BILSTEIN ДЛЯ МАЙБУТНІХ АВТОМЕХАНІКІВ

thyssenkrupp Bilstein GmbH долучився до програми «Подаруй стипендію студенту»  Молодіжного навчального центру БОСКО на 2024-2025 навчальний рік.

Святкове вручення стипендій відбулося 1 вересня,  у родинному колі Центру БОСКО: студентів, друзів та родичів, викладачів та партнерів Центру.  Цього року BILSTEIN підтримав стипендіями студентів 2-курсу спеціальності «Автомеханіка» Стебівку Миколу та Микитчука Романа, та першокурсника Забаву Миколу.

BILSTEIN дуже цінує співпрацю з Центром БОСКО та
можливість ділитися знаннями з новим поколінням автомеханіків, долучаючись до навчального
процесу своїми лекціями та семінарами про сучасні технології підвісок та амортизаторів.

Стипендіальна програма – важлива підтримка абітурієнтів, які в силу різних життєвих обставин зараз того потребують. Центр Боско дає таку можливість. На базі 9-11 класів тут готують фахівців чотирьох спеціальностей: автомеханіків, IT-спеціалістів, столярів та кухарів. Студенти БОСКО не лише навчаються але й не менше 20 годин на семестр присвячують волонтерству. Долучитися до доброї справи, до програми «Подаруй стипендію студенту» Центру Боско, можна долучитися як приватній особі так і підприємству; з більшим чи меншим внеском, залежно від бажання та можливостей благодійника.

Leave a Comment