BILSTEIN для гібридів та електромобілів

thyssenkprupp Bilstein GmbH постійно розширює пропозицію амортизаторів підвіски та довколішних компонентів: пружин, захисних комплектів, опор амортизаторів, а також і комплектів модернізації підвіски для гібридних та електричних автомобілів.

BILSTEIN ексклюзивно пропонує амортизатори для популярних електромобілів VW ID.4, ID.4 Crozz, ID.6, ID.6 Crozz. !

Багаторічний досвід BILSTEIN в поставках оригінального обладнання на конвеєри світових автовиробників дозволяє запропонувати широке розмаїття технологій оригінального обладнання BILSTEIN B4:

  • DampMatic® – пасивне адаптивне демпфування. Комбінує комфорт та керованість автомобіля без використання електронних систем керування.
  • DampTronic® – електронно-кероване адаптивне демпфування дозволяє обрати режим роботи підвіски залежно від умов руху та стилю водіння.
  • Airmatic (модулі та пружини пневмопідвіски)– адаптивний кліренс автомобіля в поєднанні з активними амортизаторами забезпечують максимальну керованість в будь-яких умовах експлуатації.

Поздовжнє розташування акумуляторного блоку забезпечує електромобілям вищу стійкість за рахунок оптимізованого розподілу ваги. Та іншим боком медалі є збільшення навантаження на підвіску та амортизатори, оскільки зазвичай гібриди та електромобілі мають більшу вагу. Чудовим рішенням для покращення витривалості підвіски стануть потужні газові амортизатори BILSTEIN B6, що переважають характеристики оригінального обладнання.

Підібрати амортизатори просто в онлайн каталозі виробника. Інформація є також і в TecDoc. також для зручності пропонується pdf-вибірка асортименту для гібридів та “електричок з загального каталогу. Завантажуйте та користуйтесь.