Якість продукції та сертифікація

thyssenkrupp Bilstein GmbH одночасно є розробником – виробником та постачальником амортизаторів автовиробникам для оригінального обладнання автомобілів та на незалежний ринок запчастин (афтермаркет) для ремонту автомобілів. Звісно, що високі компетенції підтверджуються відповідними міжнародними сертифікатами якості продукції та високими стандартами і культурою виробництва.

В Україні продукція BILSTEIN вже багато років сертифікується згідно вимог діючого законодавства: UA*46A(b)*0241*01 – сертифікат типу, що діє з 2022; UA*A(b)*0241*00 – сертифікат типу, що діяв до 2022

Продукцію BILSTEIN в Україні рекомендуємо замовляти/купувати у офіційних українських імпортерів-дистриб’юторів BILSTEIN, їхніх філіях та партнерських автомайстернях. Гарантію надає продавець відповідно до діючого законодавтства для данного типу продукції.

Встановлення амортизаторів, комплектів підвіски вимагає спеціальних інструментів та експертних знань. Відповідно таку роботу має виконувати кваліфікований фахівець з підвіски у професійній автомайстерні з дотриманням інструкцій та врахуванням рекомендацій виробника траспортного засобу!

Також корисні поради та відео від виробника на каналі BILSTEIN technical , cеред яких також відео українською “Коротко про підвіску” та “Монтажні інструкції до пневмопідвісок

Leave a Comment