WAY AHEAD. ВИПУСК АВТОМЕХАНІКІВ ЦЕНТРУ БОСКО 2024.

29-го липня thyssenkrupp Bilstein GmbH вітав випускників курсу «Автомеханік» Центру професійної освіти св. І. БОСКО.  “Це подія особлива для нас, бо вперше серед випускників-автомеханіків були і стипендіати BILSTEIN.  Костянтин Молокус та Данило Заблоцький перші стипендіати BILSTEIN, успішно закінчили дворічне навчання у Професійному центрі БОСКО та отримали дипломи автомеханіків. Юнаки відкрили двері у професію автомеханіка і ми раді бути причетними до цього»

Урочисте вручення дипломів у Центрі БОСКО, де зібрались студенти усіх професійних спеціальностей, родичі, викладачі, благодійники та друзі БОСКО, традиційно перетворилось на зворушливу подію.

Твій перший іменний інструмент 🙂

Окрім стипендіальної програми, BILSTEIN також долучається до процесу навчання своїми семінарами про сучасні технології підвісок, амортизаторів та пружин.  Студенти першого курсу  отримують фірмові робочі комбінезони від  BILSTEIN.  А навчальні плакати BILSTEIN та стенд з розрізаними зразками різних типів та конструкцій амотризаторів, пневмомодулів вже 4 роки як обладнують клас підвіски Професійного центру БОСКО.

«Вчимось, віримо, перемагаємо!»  

На базі 9-11 класів Професійний центр Боско готує фахівців чотирьох спеціальностей: автомеханіків, IT-спеціалістів, столярів та кухарів Вже триває  вступна кампанія на 24-25 навчальний рік.

Студенти центру не лише навчаються але й не менше 20 годин на семестр присвячують волонтерству. Окрім навчальних аудиторій та класів тут є власний навчально-технічний комплекс та сучасна станція технічного обслуговування автомобілів.  Серед партнерів БОСКО автосервіси Toyota та Аudi та Mercedes де студенти проходять практику та стають майстрами.